Dagen var fylt med inspirerende foredrag og presentasjoner fra noen av de mest innflytelsesrike figurene innen innovasjon i regionen. Ordfører i Andøy kommune, Knut Nordmo og leder for fylkesrådet i Nordland fylkeskommune, Tomas Norvoll var blant de som ønsket alle velkommen. Mathea Lian kom helt fra Andøy for å synge den 75 år gamle Andøysangen. Vi hadde også gleden av å ønske finansminister Trygve Slagsvold Vedum velkommen. Konsernsjef Ketil Olsen ved Andøya Space, direktør Christian Hauglie-Hanssen ved Norsk Romsenter, og daglig leder Børre Berglund fra The Whale hadde spennende presentasjoner. Vi fikk også innsikter i den banebrytende tilnærmingen til lakseoppdrett fra direktør Martin Rasmussen og hans team fra Andfjord Salmon. Samt inspirerende foredrag fra direktør for reiseliv i Innovasjon Norge, Bente Bratland Holm,og Linda Nordheim, byråleder og seniorrådgiver i kommunikasjonshuset Maverix.
Etter en dag med tankevekkende diskusjoner og innsikter, var vi glade for å kunne invitere alle dagen etter til et festlig vorspiel i konserthuset, etterfulgt av den fantastiske 30 års-jubileumsforestillingen «Deilig å levere i Oslo» fra revygruppen Fyr Laus. Vår rolle som programledere var å sørge for at arrangementet fløt sømløst, og vi er stolte av å ha vært en del av denne spennende dagen.
Hvis du leter etter en profesjonell og engasjert programleder eller konferansier til ditt neste arrangement, nøl ikke med å ta kontakt.
Se et utdrag fra konferansen i filmen utført av Phantom Livestream nedenfor for å få et inntrykk.
Livestream på nett ble utført av Phantom Livestream på dagen.
Back to Top